Gmail -sähköposti luokittelee kansalaisopistolta tulevat postit roskapostiksi

Kansalaisopistolta tulevat (seinajoki.fi -päätteiset) sähköpostit menevät Gmail -käyttäjillä roskapostikansioon. Gmail saattaa tulkita tärkeitäkin sähköposteja roskaposteiksi. Kursseihin liittyvät muutos- tai peruutusviestit lähetämme tekstiviestinä. Sähköpostilla lähetämme pidemmät ohjeviestit, kuten kurssin tarvikelistat tai taiteen perusopetuksen ohjeistukset.

Voit estää sähköpostien menemisen roskapostikansioon lisäämällä käyttäjän yhteystietoihisi. Voit lisätä lähettäjän nimen ja sähköpostiosoitteen Googlen yhteystietoihin. Ohjeet yhteystietojen lisäämiseksi Googlen verkkosivuilla. Vaihtoehtoisesti voit suodatta viestit. Ohjeet viestien suodatukseen Googlen verkkosivuilla.

Voit poistaa sähköpostin roskapostista, jos olet merkinnyt sen virheellisesti roskapostiksi:

  1. Avaa Gmail tai muu käyttämäsi sähköpostisovellus
  2. Avaa roskapostikansio
  3. Avaa sähköpostiviesti, jonka haluat pois roskapostikansiosta.
  4. Merkitse ko. sähköposti: Ei roskapostia / Muuta kuin roskapostia tai siirrä viesti saapuneisiin/tärkeisiin viesteihin.
    Ohjeet Googlen verkkosivuilla.

Ilmoittautumisjärjestelmän kautta tulevat sähköpostit tulevat Seinäjoen kansalaisopistolta, mutta ovat muotoa no-reply(at)linnunrata.fi. Myös tämä osoite kannattaa lisätä yhteystietoihin tai merkitä tärkeäksi. Näin saat mm. vahvistusviestit kurssista.