Ehdota Seinäjoen uudelle kirjastoautolle nimeä

Seinäjoen uuden kirjastoauton ulkoasu

Seinäjoen uusi kirjastoauto on parhaillaan valmistumassa Conlogin tehtaalla Rautalammilla. Ajossa uusi kirjastoauto on näillä näkymin loppukeväällä 2024.

Kirjastoauton ulkoasun sekä sisätilan sisustuksen on suunnitellut seinäjokinen suunnittelutoimisto InHouse Design. Ulkoasun ideointiin ovat osallistuneet myös Alaviitalan, Aseman ja Kouran koulun 3. ja 4. luokan oppilaat. Lasten kuvittamissa kirjastoautoissa käytettiin paljon värejä, luontoaiheita sekä tietenkin kirjoja. Joissakin kuvissa nousi esiin myös Eepos – Etelä-Pohjanmaan alueen kirjastokimppa. Uuden kirjastoauton oikeaa kylkeä koristaakin Eepos-kirjastojen Lukuliekki-lukudiplomin maskotti: Lieska-lohikäärme. Vasenta kylkeä koristaa puolestaan lukusankari, jollainen Lieska-lohikäärmeestä kasvaa lukudiplomin edistyessä.

Uusi kirjastoauto on vielä nimeä vailla. Osallistu nimikilpailuun 31.1.2024 mennessä verkkolomakkeella tai Seinäjoen kirjastoista saatavalla paperilomakkeella. Voittajaehdotus palkitaan 50 euron arvoisella lahjakortilla Suomalaiseen Kirjakauppaan. Jättämällä yhteystietosi voit voittaa palkinnon. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Emme käytä yhteystietoja muuhun kuin yhteydenottoon voiton sattuessa kohdallesi.

Lisätietoja
kirjastoautopalvelujen ma. palvelupäällikkö Tytti Koivumäki, p. 050 379 5219