Club MELU:ssa juhlitaan paluuta keikkalavoille

Lastenkulttuurikeskus Louhimo järjestää yhdessä kulttuurityöpaja Preppaamon kanssa torstaina 18.11. Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetalla Club MELU -livemusiikkitapahtuman, joka nostaa esiin paikallisia nuoria artisteja ja nuorten bändejä. Illan teemoissa juhlitaan Louhimon 15-vuotista taivalta nostamalla esiin nuorten taidetta ja kulttuuria. Juhlan kunniaksi nähtävillä on esiintymisiä, nuorista artisteista kertova valokuvanäyttely sekä Club Louhimon keikkataltiointeja vuosien varrelta. Kalevan Navetta avaa ovensa yleisölle klo 17.30 ja livekeikkoja on nähtävillä klo 18.00-21.00. Tapahtuma on ikärajaton ja ilmainen, ja se järjestetään poikkeusolot huomioiden. 

Monipuolinen esiintyjäkattaus tuo lavalle viisi keskenään hyvin erilaista yhtyettä ja artistia; Progressiivista metallia soittava Code Eternal, hard rock yhtye Soundwave Explosion, punk- ja indie bändi Vieteriukko, rapin, punk– ja pop rockin tyylisuuntia yhdistelevä 1Tipe & Lipstick sekä death metallia soittava Advent Of Fire. Musiikkia voi kuulla myös aulassa toimivan DJ-tiskin luona, jonka takaa tapahtuman artisteja on mahdollista bongata illan aikana. Pedatila Itikassa voi katsahtaa hetkeksi menneisyyteen, kun tilassa esitetään aikaisempina vuosina järjestettyjen Club Louhimossa esiintyneiden bändien keikkataltiointeja. Nykyhetkeen pääsee kurkistamaan Kalevan Navetan Kammiossa alueen nuorista artisteista kertovan valokuvanäyttelyn kautta. 

”Poikkeusolot ovat saattaneet vaikuttaa merkittävästi monen yhtyeen ja artistin arkeen. Treenaaminen ja uuden materiaalin työstäminen on saattanut jäädä kuulijoilta pimentoon, kun musiikin parissa käytetyn ajan tuloksia ei ole päässyt esittämään suuremmalle yleisölle livenä. Club Melussa tätä muusikkojen näkökulmaa voi tulla havainnoimaan valokuvanäyttelyn keinoin, sekä tietysti myös konserttien muodossa.” kertoo Louhimon ts. lastenkulttuurituottaja Karoliina Mäenpää. Club MELU on osa Valtakunnallisen lastenmusiikkiviikon ohjelmaa, ja juhlistaa osaltaan myös Lapsen oikeuksien viikkoa. 

Lisätiedot:
Karoliina Mäenpää
vs. Lastenkulttuurituottaja
Lastenkulttuurikeskus Louhimo
karoliina.maenpaa@seinajoki.fi
p. 040 7748563

Artisti 1Tipe promokuva
Artisti 1Tipe esiintyy Club MELUssa yhdessä yhtyeensä Lipstick kanssa. Kuva: Pertti Ahokas