Seinäjoen kaupungin somearvonnan säännöt.

Järjestäjä

Seinäjoen kaupunki
Y-tunnus: 1928736-3
Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki

Kampanjan nimi  

Seinäjoen kaupungin somearvonta.

Kampanja-aika

Kampanja-aika on mainittu järjestäjän somepostauksissa, jotka sijaitsevat Seinäjoen kaupungin omissa somekanavissa. Kampanja-ajan ulkopuolella tulleita osallistumisia ei huomioida.  

Osallistumisoikeus  

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt. Seinäjoen kaupungin työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.  

Osallistuminen 

Arvontaan voi osallistua järjestäjän somekanavissa olevissa arvontajulkaisussa. Arvontaan osallistuminen tapahtuu julkaisussa kuvatulla tavalla. Vain yksi osallistumiskerta per osallistuja per kanava. 

Palkinnot   

Palkinto on mainittu arvontajulkaisussa kaupungin sometileillä. Myös mahdollisten palkintojen kappalemäärä per voittaja on ilmoitettu postauksessa. Palkinto on lunastettava 1 kuukausi mennessä arvonnan suorittamisen jälkeen. 
   
Palkintojen toimitustapana on nouto tai postitus. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Vain yksi palkintolaji per pelaaja.   
   
Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin.  

Ratkaisuperusteet ja voitosta ilmoittaminen 

Voittajat arvotaan kisa-ajan päätyttyä 2 viikon kuluessa ja niistä ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistujalle.  
   
Mikäli palkinnon voittanutta henkilöä ei tavoiteta 2 viikon kuluessa siitä, kun hänelle on ilmoitettu voitosta, Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.      

Järjestäjän vastuu 

Järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.  

Muut ehdot  

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä.  Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.  
   
Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan osoitteessa arvonnan yhteydessä somekanavissa.