+
Tulosta
Etusivu

Ruokapalvelut

Ruokapalvelut tuottavat Seinäjoen kaupungin asukkaille ravitsemuksellisesti täysipainoisia aterioita. Palvelu tuotetaan taloudellisesti, tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti, ottaen huomioon kasvavan kaupungin palvelutuotannon turvaamisen.

Osaava henkilöstömme, joita on joukossamme noin 180 yli 60 keittiössä, valmistavat vuodessa yli 3 miljoonaa maukasta ateriaa. Näistä maukkaista ja terveellisistä annoksista pääsevät nauttimaan arkipäivisin runsaat 11 000 asiakasta Seinäjoen kaupungin päiväkodeissa, kouluissa ja palvelukeskuksissa. Lisäksi useat kodeissa asuvat ikääntyneet helpottavat arkeaan tilaamalla kotipalveluista kotiin kuljetettavan aterian, joka valmistetaan Ruokapalvelujen keittiöissä.

www.oivahymy.fi

Oiva on elintarvikevalvonnan tarkastustietojen julkistamisjärjestelmä, jota koordinoi Elintarviketurvallisuusvirasto Evira.

Kaupungin keittiöt löydät kirjoittamalla hakukenttään "Seinäjoen kaupunki".

www.sydanmerkki.fi

Ruokapalvelut tarjoavat asiakkailleen kouluissa ja päiväkodeissa lounaalla sydänmerkki-aterioita. Lisätietoja ravitsemussivulta.

Sydänmerkki-ateria edistää jaksamistasi ja hyvinvointiasi. Se on maukas, monipuolinen ja suositustenmukainen kokoaisuus. Voit tehdä terveellisemmät valinnat helpommin ja nopeammin Sydänmerkki-tunnuksen avulla. Malliateria auttaa kokoamaan herkullisen annoksen, josta sopivasti energiaa ja ravintoaineita.


Seinäjoen kaupunki

Ruokapalvelut


Käyntiosoite:

Yhdistelmäväylä 1, 2. krs

60100 Seinäjoki


p. 044 418 1181

etunimi.sukunimi@seinajoki.fi

Postiosoite:

Seinäjoen kaupunki

Ruokapalvelut

PL 215

60101 Seinäjoki