Lainaa kausikortti kirjastosta!

Kaksi kättä pitelee neljää lainaa kausikortti -mainosta.

Kirjastosta voi tänä syksynä lainata Rytmikorjaamon, Seinäjoen kaupunginorkesterin, Seinäjoen kaupunginteatterin ja Seinäjoen voimistelijoiden kausikortteja. Korttien laina-aika on 1 viikko ja ne pitää palauttaa siihen toimipisteeseen, josta ne on lainattu. Korttia ei voi uusia, varata tai lainata kahta kertaa peräkkäin. Asiakkaalla voi olla kerralla lainassa vain yksi kausikortti. Kausikortin saatavuuden voi tarkistaa Eepos-verkkokirjastosta.

Rytmikorjaamo

Rytmikorjaamon korteista yksi on pääkirjastossa ja toinen kiertää lähikirjastoja alla olevan aikataulun mukaan:

syyskuu Kyrkkäri
lokakuu Nurmo
marraskuu Peräseinäjoki
joulukuu Ylistaro

Kausikortti esitetään Rytmikorjaamon lipunmyynnissä ja sillä pääsee vain Selmun järjestämiin tapahtumiin ikärajat huomioiden.

Rytmikorjaamon keikat

Seinäjoen kaupunginorkesteri

Seinäjoen kaupunginorkesterin korteista yksi on pääkirjastossa ja toinen kiertää lähikirjastoja alla olevan aikataulun mukaan:

syyskuu Kyrkkäri
lokakuu Nurmo
marraskuu Peräseinäjoki
joulukuu Ylistaro

Kausikortissa on merkitty istumapaikka ja kortti esitetään vahtimestarille ennen konsertin alkua.

Orkesterin ohjelmisto

Seinäjoen kaupunginteatteri

Seinäjoen kaupunginteatterin korteista yksi on pääkirjastossa ja toinen kiertää lähikirjastoja alla olevan aikataulun mukaan:

syyskuu Kyrkkäri
lokakuu Nurmo
marraskuu Peräseinäjoki
joulukuu Ylistaro

Kortilla voi lunastaa lipun saman päivän esitykseen, jos esityksessä on tilaa. Lippua ei voi varata esim. puhelimitse, vaan se lunastetaan aina lippumyymälästä. Asiakkaan tulee todistaa henkilöllisyytensä ja antaa yhteystietonsa lippumyymälässä (mahdollisten peruutusten takia). Kausikortilla ei pääse ensi-iltoihin ja vierailunäytöksiin.

Teatterin ohjelmisto

Seinäjoen voimistelijat

Pääkirjastosta voi lainata kahta Seinäjoen voimistelijoiden korttia. Kausikortilla pääsee maksutta kaikkiin Seinäjoen voimistelijoiden järjestämiin tapahtumiin sekä lasten ja aikuisten harrasteryhmien ryhmäliikuntatunneille (ei jatkoryhmiin). Kortin laina-aikana voi käydä useammassa liikuntaryhmässä. Kausikortti tulee esittää lipunmyynnissä tai ohjaajalle tunnin alussa.

Tietoa tapahtumista sekä harrasteryhmistä ja tuntien ajankohdista