Vanhustenviikkoa vietetään 3.-10.10.

Vanhustyön keskusliiton käynnistämää Vanhustenpäivää vietetään lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Sitä seuraava viikko on Vanhustenviikko. Tänä vuonna Vanhustenviikkoa vietetään 3.-10.10.2021 teemalla ”luonto antaa voimaa”.

Tervetuloa Vanhustenviikon tapahtumiin! Torstaina 7.10. klo 9-12 vietetään Luonnosta voimaa vanhuuteen -ulkotapahtumaa Kyrkösjärvellä Käpälikön luontotalon pihapiirissa. Ohjelmassa on mm. fysioterapiaopiskelijoiden teettämiä toimintakykytestauksia, luento luonnon vaikutuksesta hyvinvointiimme sekä yhteistä ulkoilua. Tarjolla tapahtumassa makkaraa ja kahvit. Katso tästä koko viikon ohjelma.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä tapahtumissa maskisuosituksen mukaisesti.

Seinäjoella Vanhustenviikkoa järjestävät yhteistyössä: pääkirjasto Apila, Nurmon, Ylistaron ja Peräseinäjoen kirjastot, Toimintojentalo, Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut, ikääntyvien palvelut, liikuntapalvelut ja hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, Vanhusneuvosto, Lakeuden elämysliikunta, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Seinäjoen alueseurakunta, Nurmon, Ylistaron ja Peräseinäjoen kappeliseurakunnat ja Seinäjoen kansalaisopisto.