Valvontaeläinlääkärin virka

Paikkakunta: Seinäjoen toimipiste
Työnantaja: Seinäjoen kaupunki
Työsuhde: toistaiseksi voimassa oleva, ns. vakituinen
Työnkuva: valvontaeläinlääkäri
Palkkausperuste: paikallinen sopimus
Palkka: 5205,97 €

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto hakee valvontaeläinlääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työhön kuuluu monipuolisesti eläinsuojelu-, eläintauti- ja sivutuotevalvontaa sekä eläinten viennin- ja tuonnin valvontaa koko yhteistoiminta-alueella (Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Isokyrö, Kauhava, Kuortane, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Vimpeli ja Ähtäri).

Toinen valvontaeläinlääkäri sekä tarvittaessa hygieenikko- tai praktikkoeläinlääkäreiden tuki mahdollistavat sujuvan ja turvallisen työskentelyn sekä työaikasuunnittelun ja lomien järjestämisen. Eläinlääkäreiden lisäksi alueella on toimiva yhteistyö eri sidosryhmien, kuten ELY-keskuksen eläinvalvonnan ja eläinsuojeluyhdistysten kanssa. Työtehtävien hoito edellyttää B-ajokorttia. Viran hoitoon ei liity praktiikkaa eikä päivystysvelvollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto ja hakijan tulee täyttää eläinlääkintähuoltoasetuksen 2 §:n mukainen kelpoisuus. Viran hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, halukkuutta tiimityöskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseesi liitteeksi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Koeaika on 4 kuukautta. Ennen nimittämistä valitun tulee esittää hyväksytty todistus terveydentilastaan.

Tervetuloa töihin energiseen ja nuorekkaaseen porukkaan, jossa tuki ja laaja osaaminen eri tehtäväkentiltä löytyy läheltä! Etsimmekin joukkoomme tiimipelaajaa, jolla on intoa oppia ja kehittyä työssään sekä halua kehittää ja ideoida. Yksikössämme työskentelee yhteensä 34 henkilöä (johtava hygieenikko, johdon sihteeri, 13 terveystarkastajaa, 3 hygieenikkoeläinlääkäriä, valvontaeläinlääkäri, 14 praktikkoeläinlääkäriä, terveydenhuoltoeläinlääkäri) yhteensä 12 kunnan alueella. Seinäjoen kaupunki työnantajana tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustaa oman työn kehittämiseen. Työkenttä on monipuolinen ja laaja, kaupungin vilskeestä maaseudun rauhaan. Töissä kohtaatkin koko tuotantoeläinkirjon turkiseläimistä sikoihin ja eksoottisista perinteisiin lemmikkeihin.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen