Valvontaeläinlääkärin virka

Paikkakunta: Seinäjoki
Työnantaja: Seinäjoen kaupunki
Työsuhde: toistaiseksi voimassa oleva, ns. vakituinen
Työnkuva: valvontaeläinlääkäri
Palkkausperuste: paikallinen sopimus
Palkka: 5466,89 €/kk

Ajankohta:
Haku päättyy 31.1.2023 klo 12.00. Hakemus tulee jättää osoitteeseen www.kuntarekry.fi

Yhteystiedot:
ympäristöterveysjohtaja Virpi Ala-Risku, virpi.ala-risku@seinajoki.fi, p. 050 4714 900 tai johtava kaupun-gineläinlääkäri Anna Sarvela, anna.sarvela@seinajoki.fi, p. 044 4700234.

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuollossa on valvontaeläinlääkärin virka toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.3.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran voi ottaa määräaikaisena vastaan jo aikaisemminkin.

Virka sijoittuu Seinäjoen toimipisteeseen, jossa on kaikkien valvonta- ja hygieenikkoeläinlääkäreiden toimipiste. Kaupungin palveluksessa on yhteensä kolme valvontaeläinlääkäriä. Työtehtäviin sisältyy pääasiassa eläinsuojeluvalvontaa, mahdollisesti jonkin verran eläintautivalvontaa. Eläinsuojeluvalvonnan tehtävien hoitamisesta on sopimus Kurikan kaupungin yhteistoiminta-alueen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto. Viran hoitaminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, halukkuutta tiimityöskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen.

Hakemukset toimitetaan Kuntarekry.fi-järjestelmän (työavain 493124) kautta viimeistään 31.1.2023 klo 12.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseesi liitteeksi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.
Koeaika on 4 kuukautta. Ennen nimittämistä valitun tulee esittää hyväksytty todistus terveydentilastaan.

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto toimii 12 kunnan alueella: Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Isokyrö, Kauhava, Kuortane, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Vimpeli ja Ähtäri. Alueen asukasluku on yhteensä noin 160.000 asukasta. Ympäristöterveydenhuollon henkilöstömäärä on yhteensä 38: ympäristöterveysjohtaja, eläinlääkäreiden esihenkilönä toimiva johtava kaupungineläinlääkäri, johdon sihteeri, 14 terveystarkastajaa ja 22 virkaeläinlääkäriä, joista 2 hygieenikkoeläinlääkäriä, 3 valvontaeläinlääkäriä, 1 terveydenhuoltoeläinlääkäri ja loput praktisoivia eläinlääkäreitä.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen