Välinehuoltaja

Välinehuoltajan toimi Seinäjoen kaupungin Ruoka- ja siivouspalvelut – yksikössä

Ruoka- ja siivouspalvelut vastaa kaupungin rakennusten ja toimitilojen siivouspalveluista sekä terveyspalvelujen ja hammashoidon välinehuollosta.

Välinehuoltajan tehtäviin kuuluvat monipuoliset välinehuoltajan työtehtävät Keskushammashoitolan välinehuollossa. Edellytämme sinulta välinehuoltajan ammattitutkintoa ja katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Odotamme sinulta oma-aloitteista otetta työhön, joustavuutta, tarkkuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ja kannustavan työyhteisön tueksesi.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Noudatamme neljä (4) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan, toimi on vakinainen.

Hakemukset on jätettävä viimeistään maanantaina 8.3.2021 klo 15.00 ansioluetteloinen sähköisesti www. kuntarekry.fi. Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Toimeen valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua valinnasta toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Katso Kuntarekryssä Takaisin työpaikkalistaukseen