Toimitilahuoltaja/laitoshuoltaja

Seinäjoen kaupungin Toimintojentalo on kuntalaisten kohtaamispaikka ja työhönvalmennuskeskus. Toimintojentalossa on valmistuskeittiö, lounas-kahvila, kirpputori, kokous- ja toimistotiloja, sauna sekä sosiaalitilat. Huoneistopinta-ala on 541 m2.

Toimitilahuoltaja/laitoshuoltaja vastaa Toimintojentalon peruspalveluiden tilojen puhtaanapidosta laitoshuoltajan työtehtävien mukaisesti toimien samalla työnopastajana ja perehdyttäjänä. Työtehtävä sisältää työtoiminnan suunnittelua, seurantaa ja perehdytystä sekä opastusta alasta kiinnostuneille ja alalla opiskeleville henkilöille. Toimintojentalon toimitilahuoltaja/laitoshuoltaja tekee tiivistä yhteistyötä työhönvalmennuksen työvalmentajien sekä koko talon henkilöstön kanssa.

Hakijalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja ohjaustaitoja, joustavaa, myönteistä ja vastuullista asennetta sekä itseohjautuvuutta ja kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa.

Kelpoisuusehtona on puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto toimitilahuoltaja ja/tai laitoshuoltaja tai muu soveltuva koulutus.

Työsopimus: vakituinen
Palkkaus: KVTES
Työ alkaa: 2.1.2023
Työaika: yleistyöaika
Koeaika: 6 kk
Haku päättyy: 9.12.2022 klo 16.00

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen