Terveyskeskushammaslääkärin sijaisuuksia

Seinäjoen terveyskeskus hakee osaavaan joukkoonsa

TERVEYSKESKUSHAMMASLÄÄKÄREIDEN SIJAISIA

Reilun 60 000 asukkaan Seinäjoki on yksi Suomen nopeimmin kasvavista kaupungeista. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismuodot leimaavat kaupungin arkea. Seinäjoki tunnetaan akateemikko Alvar Aallon suunnittelemasta ainutlaatuisesta hallinto- ja kulttuurikeskuksesta sekä virkeistä kesätapahtumista. Rautateiden risteyspaikasta on hyvät yhteydet joka puolelle.

Seinäjoen terveyskeskus huolehtii Seinäjoen ja Isonkyrön terveyspalveluista. Suun terveydenhuollossa työskentelee yli 80 ammattilaista. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys hankitaan ostopalveluna.

Nyt haemme viransijaisia terveyskeskushammaslääkäreille. Hammaslääkärin toimenkuva on monipuolinen, potilaita on vauvasta vaariin, sijaiset osallistuvat normaalin potilastyön lisäksi virka-ajan päivystysrinkiin. Kelpoisuusvaatimuksena sijaisuuksiin on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Sijaisuuksia on täytettävänä välittömästi ja osa kesän jälkeen ja ne ovat erimittaisia.

Palvelusuhteen ehdot perustuvat KVTES:iin ja Lääkärisopimukseen, jota paikallinen sopimus täydentää. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tiedustelut: johtava ylihammaslääkäri Marko Korhonen, marko.korhonen@seinajoki.fi
p. 044 425 5401.
Yleistietoja terveyskeskuksesta ja Seinäjoen kaupungista löytyy osoitteesta www.seinajoki.fi ja www.seinajoki.fi/terveyskeskus

Sähköisen hakemuksen voi täyttää kuntarekryn nettisivuilla 7.5.2021 klo 15.00 mennessä.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen