Sairaanhoitajia kotihoitoon

Oletko Sinä etsimämme sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja vakituiseen tehtävään kotihoitoon?

Seinäjoen kotihoito on jaettu neljään alueeseen: pohjoinen, itäinen, eteläinen ja kaakkoinen. Lisäksi kotihoidossa toimii varahenkilöstö, tukipalvelukeskus, kotikuntoutustiimi ja psykiatrinen tiimi.

Haettavana olevien toimien alkusijoituspaikat ovat:
1 vuosilomien tekijän toimi, varahenkilöstö (koko kotihoidon alue)
1 sairaanhoitajan toimi, pohjoinen alue

Kotihoidon työ toteutetaan tiimityönä omahoitajuuden periaatteita noudattaen. Työssä edellytetään toimintakykyä tukevaa ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitajan työkuva on vastuullinen ja olet yksi moniammatillisen tiimin jäsen. Vastaat osaltasi sairaanhoidollisista tehtävistä ja lääkehoitoprosessien toteuttamisesta. Osallistut myös asiakkaan päivittäiseen hoitotyöhön, asiakaskäyntien yhteydessä.

Vuosilomien tekijä työskentelee koko kotihoidon alueella, toimien alueiden sairaanhoitajien vuosilomien tekijänä pääsääntöisesti 1-2 viikkoa kerrallaan/ alue. Vuosilomien tekijän työ painottuu pääsääntöisesti arkiaamuihin, mutta ajoittain työvuoroja on myös kotikuntoutustiimissä, jossa tehdään kaksivuorotyötä sekä mahdollisesti alueilla ajoittain päivystysluonteista työtä viikonloppuisin.

Alueiden tiimien sairaanhoitajat toimivat tiiminsä sairaanhoidollisena asiantuntijana. Tiimin sairaanhoitajan työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta lisäksi on ajoittain päivystysluonteista työtä viikonloppuisin.

Kelpoisuusehtona tehtäviin on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (28.6.1994/559) mukainen pätevyys. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Työssä menestyminen edellyttää joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, valmiuksia liikkuvaan työhän, asiakaslähtöisyyttä, tiimityötaitoja, kokemusta somaattisesta hoitotyöstä ja vastuullista tapaa työskennellä. Vahva sairaanhoidollinen osaaminen katsotaan eduksi sekä aiempi kokemus kotihoidosta tai ikäihmisten hoivasta ja huolenpidosta.

Tarjoamme Sinulle haastavan, monipuolisen ja ihmisläheisen työtehtävän jossa toimit itsenäisenä osaajana kehittyvässä tiimissä. Perehdytämme työntekijämme työntehtäviin. Kerrothan hakemuksessa kummasta toimesta olet kiinnostunut.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Kotihoidon lääkeluvat tulee suorittaa koeajalla.
Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä työterveyshoitajan lausunto terveydentilastaan.
Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Uusintahaku, aikaisempaan hakuun tulleet hakemukset huomioidaan.

Katso Kuntarekryssä Takaisin työpaikkalistaukseen