Sairaanhoitajan toimi, Teponkartano

Seinäjoen kaupungin vanhusten palvelukeskuksissa on haettavana sairaanhoitajan toimi. Toimen alkusijoituspaikkana on Teponkartanon palvelukeskus Nurmon alueella.

Tehostetun asumispalveluyksikön hoitotyössä korostuu asukkaiden toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Haemme joukkoomme vanhustyöhön suuntautunutta työntekijää, jolla on oikea asenne. Odotamme hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, kykyä itsenäiseen asiakastyöhön, hyviä yhteistyötaitoja ja halua oppia uutta. Sairaanhoitajan työaika ajoittuu pääosin arkiaamuihin, mutta mahdollisuus myös kaksivuorotyöhön on.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti ja sairaanhoitajan tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä työnantajalle todistus terveydentilasta sekä huumausainetestistä. Edellytämme Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja ajalla 1.1. – 31.12.2022 48 a §:n mukaista rokotussuojaa ja LOVe lääkehoidon osaamista. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Työ alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy SOTE-TES:n mukaan. Koeaika 6 kk.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen