Sairaanhoitajan toimi, Koivukaaren palveluasunnot

Seinäjoen kaupungin ikäihmisten palvelujen tulosalueella ikäihmisten tehostetussa palveluasumisessa, on haettavana sairaanhoitajan toimi. Toimen alkusijoituspaikka on Koivukaaren palveluasunnot. Työ on kaksivuorotyötä.

Hakuaikaa on jatkettu ja kaikki jo hakeneet otetaan valintaa tehtäessä huomioon.

Koivukaaren palveluasunnoissa on 23 tehostetun palveluasumisen ja neljä lyhytaikaisen asumisen paikkaa. Koivukaaren palveluasunnot sijaitsevat Peräseinäjoen kauniissa ympäristössä. Koivukaaren palveluasunnot muodostuvat kolmesta lämminhenkisestä ja kodinomaisesta yksiköstä. Yksiköt ovat nimeltään Lehtola, Niittylä, ja Viisikko.

Haemme joukkoomme myönteisen vanhuskäsityksen omaavaa, laaja-alaisesta työstä ja hoitotyön kehittämisestä kiinnostunutta sairaanhoitajaa. Erityisesti arvostamme perehtymistä muistisairauksiin ja sitoutumista kuntouttavaan työotteeseen. Odotamme hakijalta hyvää ammattitaitoa, joustavuutta ja luovuutta. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, iloista mieltä ja innokkuutta kehittää toimintaamme. Sairaanhoitajalta edellytetään myös hyviä kliinisiä hoitotyön taitoja.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä itseään kehittävän työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Valittujen on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan.
Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain (127/2016) 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä LOVe lääkehoidon osaamista. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Palkkaus määräytyy SOTE-TES:n mukaan.
Koeaika 4 kuukautta.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen