Sairaanhoitaja kotikuntoutustiimiin

Oletko Sinä etsimämme sairaanhoitaja vakituiseen tehtävään kotihoidon kotikuntoutustiimiin?

Tarjoamme sinulle työn, johon pystyt vaikuttamaan. Toiminta on täysin uutta ja toimintamallit rakennetaan tiimin kanssa. Pääset kokeilemaan ideoitaisi käytännössä ja kehittämään kotihoitoa!

Kotikuntoutuksen tavoitteena on mahdollistaan asiakkaan kuntoutuminen osastojakson jälkeen kotiympäristössä. Terveyskeskussairaalasta kotiutuvat kotihoidon uudet asiakkaat tulevat kotikuntoutuksen kautta ennen kuin siirtyvät kotihoidon alueelle.

Tiimi toimii moniammatillisesti jokaisen työntekijän ammattitaitoja hyödyntäen. Kotikuntoutustiimin tarjoama hoito on aina määräaikaista. Asiakkaat tulevat tiimiin nopealla tempolla, mutta jatkavat hoitopolkuansa tiimistä eteenpäin heti, kun eivät enää hyödy kotikuntoutustiimin tarjoamassa tehostetusta kotihoidosta (1-6pv). Tarvittaessa asiakasta tehokuntoutetaan tiimissä määräajan tavoitteellisesti. Asiakkaiden hoitamisessa keskeisessä roolissa ovat kuntouttava työote jokaisessa päivittäisessä toiminnossa ja kinestetiikan hyödyntäminen liikkumisen tukemisessa. Kuntouttavan työotteen toteuttamiseen varataan asiakkaalle riittävästi aikaa.
Kotikuntoutustiimi käynnistyi syksyllä 2020. Kotikuntoutustiimissä työskentelee kolme sairaanhoitajaa, kolme lähihoitajaa, fysioterapeutti, ja vastaava sairaanhoitaja. Kotikuntoutustiimi toimii kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä. Kotikuntoutus on asiakkaan näkökulmasta tavoitteellista toimintakyvyn nostamiseksi ja ylläpitämiseksi rakennettua toimintaa. Kotikuntoutustiimissä korostuu moniammatillisen tiimityön merkitys.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tehtäviin on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (28.6.1994/559) mukainen sairaanhoitajan pätevyys. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Sairaanhoitajan työ on 2-vuorotyötä. Työssä menestyminen edellyttää joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, valmiuksia liikkuvaan työhön, asiakaslähtöisyyttä, tiimityötaitoja, sairaanhoidollista osaamista ja vastuullista tapaa työskennellä.

Tarjoamme Sinulle haastavan, monipuolisen ja ihmisläheisen työtehtävän, jossa toimit itsenäisenä osaajana kehittyvässä tiimissä. Perehdytämme työntekijämme työntehtäviin ja järjestämme kinestetiikkakoulutuksen valitulle.

Järjestämme työhaastattelut 12.3.2021 iltapäivällä.
Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.
Kotihoidon lääkeluvat tulee suorittaa koeajalla.
Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Katso Kuntarekryssä Takaisin työpaikkalistaukseen