Sairaanhoitaja Koivukaareen

Seinäjoen kaupungin ikäihmisten palvelujen tulosalueella tehostetussa palveluasumisessa on haettavana yksi sairaanhoitajan toimi. Toimen alkusijoituspaikka on Peräseinäjoen Koivukaaressa (Lehtola, Viisikko ja Niittylä).

Yksiköissä tarjotaan asukkaille/asiakkaille ympärivuorokautista lyhyt- ja pitkäaikaista hoitoa. Hoitotyössä painottuu asiakkaiden toimintakyvyn tukeminen ja edistäminen sekä omaishoitajien ja perheenjäsenten tukeminen. Sairaanhoitaja toimii hoitotyön tukihenkilönä työvuorossa ollessaan. Työ on kaksivuorotyötä.

Lehtolassa, Viisikossa ja Niittylässä on 27 asukaspaikkaa, joista 4 on lyhytaikaista palveluasumista.

Haemme joukkoomme ikäihmisten hoitoon sitoutunutta, laaja-alaisesta työstä kiinnostunutta sairaanhoitajaa. Erityisesti arvostamme perehtymistä muistisairauksiin ja sitoutumista kuntouttavaan työotteeseen. Odotamme hakijoilta hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, luovuutta ja kykyä itsenäiseen asiakastyöhön. Arvostamme myös hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, iloista mieltä ja innokkuutta kehittää toimintaamme. Sairaanhoitajalta edellytetään myös hyviä kliinisiä hoitotyön taitoja.

Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä itseään kehittävän työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.
Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain (127/2016) 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä LOVe lääkehoidon osaamista. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Koeaika 4 kk.

Katso Kuntarekryssä Takaisin työpaikkalistaukseen