Sairaanhoitaja

Seinäjoen kaupungin ikäihmisten palvelujen tulosalueella – Teponkartanon palvelukeskuksessa on haettavana kaksi sairaanhoitajan määräaikaista sijaisuutta 30.9 saakka. Töiden aloitus elokuun aikana sopimuksen mukaan.

Tehostetun asumispalveluyksikön hoitotyössä korostuu asukkaiden toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Haemme joukkoomme vanhustyöhön suuntautuneita työntekijöitä. Odotamme hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, kykyä itsenäiseen asiakastyöhön, hyviä yhteistyötaitoja sekä halua oppia uutta. Työ on päivätyötä arkisin. Halutessasi voit tehdä myös kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti ja sairaanhoitajan tutkinto. Paikkaa voi hakea myös sariaanhoitaja-/terveydenhoitajaopiskelijat. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja ajalla 1.1. – 31.12.2022 48 a §:n mukaista rokotussuojaa ja LOVe lääkehoidon osaamista. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Palkkaus SOTE-TES:n mukaan. Huomaathan, että voimme tehdä valintoja jo hakuajan aikana.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen