Sairaan-/terveydenhoitajia kotihoitoon kesäksi

Tule mukaan työskentelemään kotihoidon tiimiin monipuoliseen ja liikkuvaan työhömme.

Seinäjoen kotihoidossa on neljä aluetta, jotka ovat Eteläinen, Pohjoinen, Itäinen ja Kaakkoinen alue sekä koko kotihoidon alueella toimivat psykiatrinen tiimi, kotikuntoutustiimi ja varahenkilöstö.

Etsimme sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia kotihoidon alueille eripituisiin sijaisuuksiin kesäksi 2021. Voit olla jo valmis sairaanhoitaja / terveydenhoitaja tai -opiskelija (opintoja tulee olla suoritettuna vähintään 140 op). Työsuhteen aloitus ja kesto ovat sovittavissa.

Kotihoidon työ toteutetaan tiimityönä omahoitajuuden periaatteita noudattaen. Työssä edellytetään toimintakykyä tukevaa ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitajan / terveydenhoitajan työkuva on vastuullinen ja olet yksi moniammatillisen tiimin jäsenistä. Vastaat osaltasi sairaanhoidollisista tehtävistä ja lääkehoitoprosessien toteuttamisesta. Osallistut myös asiakkaan päivittäiseen hoitotyöhön, asiakaskäyntien yhteydessä. Perehdytämme työntekijämme työtehtäviin ja tukenasi on alueen muut sairaanhoitajat ja terveydenhoitajat sekä koko tiimi. Tiimin sairaanhoitajan / terveydenhoitajan työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta lisäksi ajoittain voi olla päivystysluonteista työtä viikonloppuisin.

Toivomme sinun olevan rohkea kohtaamaan uusia tilanteita, toteuttavan kuntouttavaa työotetta hoitotyössä ja omaavan hyvät työyhteisötaidot sekä vuorovaikutustaidot. Eduksi katsotaan työkokemus ikäihmisten parista. Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja ihmisläheisen työtehtävän, jossa pääset kehittämään osaamistasi. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Haastatteluja ja valintoja sijaisuuksiin tehdään jo hakuaikana. Voit ilmoittaa hakemuksessasi aluetoiveesi.

Tervetuloa joukkoomme!

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen