Ruokapalvelutyöntekijä, Katajalaakson päiväkoti

Ruokapalvelutyöntekijän toimi Ruoka- ja siivouspalvelut -yksikössä

Haemme ruoka- ja siivouspalveluille ruokapalvelutyöntekijää aloituspaikkana Katajalaakson päiväkodin palvelukeittiö. Toimi on toistaiseksi voimassa oleva, työaika 38,25h/vko. Työ alkaa 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan.
Ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluu palvelukeittiön perustehtäviä mm.; tavaran vastaanottoa, omavalvontatehtäviä, varastointia, ruoanvalmistukseen osallistumista, astiahuoltoa, asiakaspalvelutehtäviä. Palveluvastaavan lyhytaikaiset sijaistamiset kuuluvat myös tehtävään.
Pätevyysvaatimuksena on ravintola-ja cateringalan perustutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus sekä hygieniapassi. Aikaisempi keittiötyön kokemus katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan yhteistyökykyä, asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta ja it-taitoja.
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.
Hakemukset on jätettävä viimeistään sunnuntaina 10.12.2023 klo 15.00 sähköisesti www.kuntarekry.fi. Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo. Haastatteluun valittujen tulee esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset haastattelun yhteydessä.

Toimeen valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua valinnasta toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen