Ravitsemustyöntekijä Nurmon keskuskeittiö

Haemme ruoka- ja siivouspalveluille ravitsemistyöntekijää 4h/pvä aloituspaikkana Nurmon keskuskeittiö. Toimi ovat toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan..

Ravitsemistyöntekijän tehtäviin kuuluu keittiön perustehtäviä; tavaran vastaanottoa, varastointia, ruoan valmistusta, astiahuoltoa, asiakaspalvelutehtäviä.

Pätevyysvaatimuksena on alan perustutkinto tai muu tehtävään soveltuva. Aikaisempi keittiötyön kokemus katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan yhteistyökykyä, asiakaspalvelutaitoja ja oma-aloitteisuutta. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja hygieniapassia.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työaika on ma – pe klo 7-16 välisenä aikana. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen on jätettävä viimeistään maanantaina 23.5.2022 klo 12.00 sähköisesti www.kuntarekry.fi. Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Haastattelut alkavat vkolla 21.

Toimeen valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua valinnasta toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen