Puistotoimi – nuorten kesätyöhaku 2024

Nuorten kesätyöpaikat Seinäjoen kaupungin puistotoimessa

Nuorten kesätyöpaikat Seinäjoen kaupungin puistotoimessa ovat haettavissa 24.1.- 6.3.2024 välisenä aikana.

– Kevättyöt toukokuussa 6.5.- 31.5.2024, sopii esimerkiksi 18-24 -vuotiaille abeille, opiskelijoille, valmistuville ammattikoululaisille ja työttömille nuorille. Työ on ulkotyötä. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa kevätsiivousta, eli haravointia ja roskien keräystä puistoissa ja viheralueilla. Tälle työjaksolle valitaan hakemuksen ja mahdollisen haastattelun perusteella. Paikkoja on tarjolla runsaasti.
Edellytämme suomen kielen vähintään tyydyttävää osaamista, säänkestävyyttä sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

– Puistotoimen 5 vk kunnossapitotyöt ajalle 3.6.- 5.7.2024 ja 8.7.- 9.8.2024. Työ on tarkoitettu työn alkuun mennessä 18 vuotta täyttäneille. Työn kesto 5 viikkoa, valinta tapahtuu arvonnan perusteella. Työ on ulkotyötä. Osa työntekijöistä toimii ruohonleikkaajina, ja osa toimii puistotyöntekijöiden työparina kaupungin viheralueilla, pääasiassa kasvillisuuden hoitotöissä. Edellytämme suomen kielen vähintään tyydyttävää osaamista, säänkestävyyttä sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

– Puistotoimen 2 vk kunnossapitotyöt on tarkoitettu työn alkuun mennessä 15-17 vuotta täyttäneille. Työn kesto on 2 viikon jaksoissa, kesä-elokuun aikana, alkaen 10.6.2024, valinta tapahtuu arvonnan perusteella. Toivomuksen itselle sopivasta ajankohdasta voi esittää hakemuksessa.
Työ on ulkotyötä. Työhön kuuluu viherlalueiden kunnossapitotyötä puistotyöntekijän työparina. Edellytämme suomen kielen vähintään tyydyttävää osaamista, säänkestävyyttä sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

HUOM. Valinta kahden ja viiden viikon työpaikkoihin tapahtuu ARVONNALLA. Pääsääntö on, ettei aiempina vuosina työskennellyt voi enää tulla valituksi uudelleen 2 viikon jaksolle. Näin annamme useammalle nuorelle kesätyömahdollisuuden Seinäjoen kaupungilla.

Toukokuu: työ alkaa 6.5.
5 vk: työ alkaa 3.6. tai 8.7.
2 vk: työ alkaen 10.6, 24.6, 8.7. tai 22.7.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen