Puistotoimen kesätyöt

Nuorten kesätyöpaikat Seinäjoen kaupungin puistotoimessa ovat haettavissa 8.2.- 7.3.2021 välisenä aikana.

– Kevättyöt toukokuussa 5.5.- 4.6.2021, sopii esimerkiksi 18-24 -vuotiaille abeille, valmistuville ammattikoululaisille ja työttömille nuorille. Työ on ulkotyötä. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa kevätsiivousta, eli haravointia ja roskien keräystä puistoissa ja viheralueilla. Tälle työjaksolle valitaan hakemuksen ja mahdollisen haastattelun perusteella. Paikkoja on tarjolla melko runsaasti. Edellytämme suomen kielen osaamista, säänkestävyyttä sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

– Puistotoimen 5 vk kunnossapitotyöt ajalle 7.6.- 9.7.2021 ja 12.7.- 13.8.2021. Työ on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille (työn alkuun mennessä). Työn kesto 5 viikkoa, valinta tapahtuu arvonnan perusteella. Työ on ulkotyötä. Osa työntekijöistä toimii ruohonleikkaajina, ja osa toimii vanhempien puistotyöntekijöiden työparina kaupungin eri hoitoalueilla, pääasiassa kasvillisuuden hoitotöissä. Edellytämme suomen kielen osaamista, säänkestävyyttä sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

– Puistotoimen 2 vk kunnossapitotyöt on tarkoitettu 15-17 -vuotiaille nuorille (työn alkuun mennessä). Työn kesto on 2 viikon jaksoissa, kesä-elokuun aikana, alkaen 7.6.2021, valinta tapahtuu arvonnan perusteella. Toivomuksen itselle sopivasta ajankohdasta voi esittää hakemuksessa.
Työ on ulkotyötä. Työhön kuuluu viheralueiden kunnossapitotöitä kantakaupungin, Peräseinäjoen tai Ylistaron alueilla. Edellytämme suomen kielen osaamista, säänkestävyyttä sekä reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta.
HUOM. Pääsääntö on, ettei aiempina vuosina ollut voi enää tulla valituksi 2 viikon jaksoille, vaan karsitaan arvontavaiheessa. Näin annamme useammalle nuorelle kesätyömahdollisuuden Seinäjoen kaupungilla.

Toukokuu: työ alkaa 5.5.2021
5 vk: työ alkaa 7.6. tai 12.7.
2 vk: työ alkaen 7.6, 21.6, 5.7. tai 19.7.

Katso Kuntarekryssä Takaisin työpaikkalistaukseen