Puistomestari

Seinäjoen kaupungin Kaupunkiympäristön toimiala hakee vakinaiseen virkasuhteeseen ammattitaitoista ja innostavaa puistomestaria puistotoimen kunnossapidon esihenkilötehtävään.

Työn kuvaus
Seinäjoen kaupungin Kaupunkiympäristön toimiala hakee vakinaiseen virkasuhteeseen ammattitaitoista ja innostavaa puistomestaria puistotoimen kunnossapidon esihenkilötehtävään. Työ alkaa 5.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Puistomestarin tehtävät ovat monipuolisia; puistojen, leikkialueiden ja muiden viheralueiden kunnossa- ja puhtaanapitoon sekä kasvillisuuden hoitoon liittyviä esihenkilötöitä sekä mahdollisesti viheralueiden, istutusten ym suunnittelua. Tehtävässä tarvitaan hyviä asiakaspalvelutaitoja, organisointikykyä ja esihenkilötaitoja sekä laaja-alaisia osaamista viheralueiden hoidosta.

Tehtävään valitulta edellytämme:
– puutarha-alan koulutusta (hortonomi, hortonomi (AMK))
– työkokemusta puistojen ja viheralueiden työnjohtotyöstä (vähintään 3 vuotta), viheralueiden kunnossapitotöistä sekä puistokoneiden käytöstä
– tietoteknisiä perusvalmiuksia
– suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
– vähintään B-ajokorttia

Tehtävään valitulta toivomme:
– työkokemus viheralueiden ja puistojen suunnittelusta katsotaan hakijalle eduksi
– oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Palkkaus määräytyy Kunta-alan teknisten henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen TS:n mukaan, yleistyöaika 38.25 h/vk. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen työn aloittamista. Koeaika on 6 kuukautta. Kunta-alan teknisten henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen TS. Tehtäväkohtainen palkka 3127 €, jonka lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuvaa ammattialalisää enintään 8 %.

Hakemukset 25.4. 2024 kello 15:00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi kautta.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen