Puheterapeutti

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana puheterapeutin toimi. Tervetuloa tiimiin. Terveyskeskuksessamme on viisi puheterapeutin toimea, joista yksi on nyt vapaana. Työhön kuuluu alle kouluikäisten lasten arviointia, tutkimusta ja kuntoutusta. Sinulla on myös mahdollisuus halutessasi päästä tekemään kaupunginsairaalan aikuisneurologisten potilaiden puhe- ja nielemisvaikeuksien tutkimista ja kuntouttamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös valmistumisvaiheessa olevat logopedian opiskelijat.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lain (504/2002) edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Toimeen valitun on toimitettava todistus huumausainetestistä (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä § 7). Tehtävissä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Hakemukset liitteineen pe 12.8.2022 klo 15.00 mennessä: Kuntarekryn kautta tai Seinäjoen terveyskeskus, johtava ylilääkäri Tiina Perä, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki. Hakemukseen liitetään keskeiset työ- ja opintotodistukset PDF- tiedostona. Yksittäisen liitteen koko 1 Mt.

Seinäjoki on savuton työpaikka.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen