Puheterapeutti

Tervetuloa tiimiin. Terveyskeskuksessamme on viisi puheterapeutin toimea, joista yksi on nyt vapaana. Haettavana olevan puheterapeutin työ on alle kouluikäisten lasten arvioinnissa, tutkimuksessa ja kuntoutuksessa. Sinulla on myös mahdollisuus halutessasi päästä tekemään kaupunginsairaalan aikuisneurologisten potilaiden puhe- ja nielemisvaikeuksien tutkimista ja kuntouttamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös valmistumisvaiheessa olevat logopedian opiskelijat.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lain (504/2002) edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Virkaan/Toimeen valitun on toimitettava todistus huumausainetestistä (Laki yksityisyyden suojasta työelämässä § 7). Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset liitteineen ti 21.12.2021 klo 15.00 mennessä: Kuntarekryn kautta (397611) tai Seinäjoen terveyskeskus, johtava ylilääkäri Tiina Perä, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki. Hakemukseen liitetään keskeiset työ- ja opintotodistukset PDF- tiedostona. Yksittäisen liitteen koko 1 Mt.

Seinäjoki on savuton työpaikka.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen