Puheterapeutti

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana
Puheterapeutin toimi

Terveyskeskuksessa on viisi puheterapeutin tointa. Haettavana olevan puheterapeutin työn pääpaino on alle kouluikäisten lasten arvioinnissa, tutkimuksessa ja kuntoutuksessa. Toimenkuvaan on mahdollista sisällyttää jonkin verran myös kaupunginsairaalan aikuisneurologisten potilaiden puhe- ja nielemisvaikeuksien tutkimista ja kuntouttamista.
Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös valmistumisvaiheessa olevat logopedian opiskelijat, jotka voidaan valita määräaikaisesti.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lain (504/2002) edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pe 20.8.2018 klo 15.00 mennessä: Seinäjoen terveyskeskus, johtava ylilääkäri Tiina Perä, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki. Asiakirjat liitetään sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona, yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt.

Seinäjoki on savuton työpaikka.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen