Projektihenkilö / opinto-ohjaaja

Seinäjoen kansalaisopistossa on haettavana projektihenkilön / opinto-ohjaajan toimi (11.1.-30.6.2021), jossa työaika tulee olemaan vähintään 50 prosenttia. Seinäjoen kansalaisopistossa toteutettavan vapaan sivistystyön Työllistämö-hankkeen (OPH) tavoitteina ovat voimaannuttaminen, osaamisen kehittäminen, tulevaisuususkon luominen sekä opiskelu- tai työllistymismahdollisuuden löytyminen. Projektihenkilönä toimivan opinto-ohjaajan tehtävänä on kehittää osallistujan ohjautumista sekä samaan aikaan opiston etsivää ja hakevaa toimintaa. Tämän lisäksi projektihenkilö osallistuu projektin suunnitteluun ja toimintaan sekä kansalaisopiston erilaisiin kehittämistehtäviin.

Vaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme opinto-ohjaajan koulutusta, osaamista sekä kokemusta ohjaustehtävistä. Tehtävässä on eduksi työelämä- ja TVT-osaaminen sekä oma-aloitteisuus, organisointikyky ja vapaan sivistystyön tuntemus.

Tule mukaan kehittämään ja kehittymään kanssamme. Meillä on tilaa innostua!

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti kuntarekry.fi -palvelun kautta ma 7.12.2020 klo 12.00 mennessä.
Ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus liitetään sähköiseen hakemukseen esimerkiksi pdf-tiedostona. (Yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt.)

Katso Kuntarekryssä Takaisin työpaikkalistaukseen