Palveluvastaava

Haemme ruoka- ja siivouspalveluille palveluvastaavaa aloituspaikkana Seinäjoen Yhteiskoulun palvelukeittiö. Toimi on toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Palveluvastaavan työhön kuuluu aterioiden ja elintarvikkeiden tilaamista, ruokien kuumennusta, lisäkkeiden valmistusta, ruokasalityöskentelyä, astiahuoltoa ym. palvelukeittiön tehtäviä. Palveluvastaavan tehtävässä tarvitaan atk-taitoja.

Pätevyysvaatimuksena on alan perustutkinto tai muu tehtävään soveltuva. Aikaisempi keittiötyön kokemus katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan yhteistyökykyä, asiakaspalvelutaitoja ja oma-aloitteisuutta. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa ja hygieniapassia.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työaika on ma – pe klo 7-16 välisenä aikana. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen on jätettävä viimeistään maanantaina 23.5.2022 klo 12.00 sähköisesti www.kuntarekry.fi. Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Haastattelut alkavat vkolla 21.

Toimeen valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua valinnasta toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen