Palvelutyöntekijä

Haemme ruoka- ja siivouspalveluille palvelutyöntekijää, aloituskohteena Törnävän koulu. Työtehtäviin kuuluu laitoshuoltajan tehtäviä 5,65 h päivässä ja keittiön perustehtäviä 2,0 h. Toimi ovat toistaiseksi voimassa oleva ja työ alkaa 1.11.2023 tai sopimuksen mukaan.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on puhdistuspalvelualan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Hygieniapassi tarvitaan keittiötehtävissä. Aikaisempi siivous- ja keittiötyön työkokemus katsotaan eduksi. Työssä vaaditaan yhteistyökykyä, asiakaspalvelutaitoja ja oma-aloitteisuutta.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työaika on pääasiassa ma – pe klo 7-16 välisenä aikana. Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen on jätettävä viimeistään sunnuntaina 1.10.2023 klo 15.00 sähköisesti www.kuntarekry.fi. Hakemukseen on liitettävä ansioluettelo. Haastattelut alkavat viikolla 40. Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Toimeen valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua valinnasta toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen