Palveluohjaaja

Haemme asiakaspalveluhenkistä puhdistuspalvelualan ammattilaista palvelupäällikön työpariksi. Palveluohjaajan tehtävänä on toimia puhtausalan käytännön asiantuntijana kaupungin siivouskohteissa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ma-pe ajoittuen klo 6 -18 välille.

Tehtäviisi kuuluu laitoshuoltajien päivittäisen työn ohjaaminen, perehdyttäminen ja laadukkaan työn varmistaminen. Toimit myös esimiehesi sijaisena.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva tutkinto esim. lähiesimiehen ammattitutkinto, aikaisempi opistoasteen tutkinto, siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinto tai vastaava. Arvostamme alan tehtävien ja työn ohjaamisen monipuolista työkokemusta usean vuoden ajalta, siivoustyön mitoitusohjelman tuntemusta ja hyviä atk-perustaitoja.

Työssä tarvitaan hyviä yhteistyö-, ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja vastuunkantokykyä. Työ edellyttää oman auton käyttöä ja hyvää suomen kielen taitoa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti, tehtäväkohtainen palkka on 2 646 € / kk + puhelinetu. Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 2.4.2023 klo 15.00 ansioluetteloineen sähköisesti www.kuntarekry.fi. Haastattelut alkavat vkolla 14. Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Toimeen valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua valinnasta toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen