Palveluohjaaja, (2)

Ruoka- ja siivouspalvelut vastaa puhtaanapidosta, välinehuoltopalveluista, koulu- ja päiväkotiruokailusta koko Seinäjoen kaupunkialueella. Yksikössä on 280 alan ammattilaista.

Haemme joukkoomme kahta palveluohjaajaa palvelupäälliköiden avuksi kaupungin kohteiden siivoustehtävien hoitamiseen.
Palveluohjaajien tehtävänä on toimia puhtausalan asiantuntijana julkisissa kohteissa, laitoshuoltajien ohjaaminen, perehdyttäminen ja tarvittaessa sijaistaminen. Tehtävään kuuluu myös esimiehen palvelupäällikön sijaisena toimiminen.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva tutkinto esim. lähiesimiehen ammattitutkinto, aikaisempi opistoasteen tutkinto, siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinto tai vastaava tutkinto. Lisäksi arvostamme alan tehtävien ja työn ohjaamisen monipuolista työkokemusta useamman vuoden ajalta, siivoustyön mitoitusohjelman tuntemusta ja atk-perustaitoja.

Palveluohjaaja hallitsee siivouksen ja hygienian periaatteet sekä alan ammattiasiat käytännössä. Työ edellyttää hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta ja vastuunkantokykyä. Valitut haluavat kehittää siivousalaa innokkaalla ja myönteisellä asenteella. Työ edellyttää oman auton käyttöä ja hyvää suomen kielen taitoa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Noudatamme kahden (2) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Työ on määräaikainen 31.3.2023 asti, siihen mennessä selviää toimien mahdollinen jatkuminen.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 12.8.2022 klo 15.00 ansioluetteloineen sähköisesti www.kuntarekry.fi. Haastattelut ovat vkolla 33. Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen