Palveluohjaaja, (2)

Haemme puhtauspalvelun ammattilaista joukkoomme palvelupäälliköiden työpariksi kaupungin kohteiden siivoustehtävien hoitamiseen. Työskentelet kaupungin siivouskohteissa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä ma-pe ajoittuen klo 6 -18 välille.

Palveluohjaajan tehtävänä on toimia puhtausalan asiantuntijana julkisissa kohteissa. Laitoshuoltajien päivittäisen työn ohjaaminen, perehdyttäminen ja laadukkaan työn varmistaminen on työtäsi. Tehtävään kuuluu myös esimiehen palvelupäällikön sijaisena toimiminen ja laitoshuoltajien sijaistaminen.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva tutkinto esim. lähiesimiehen ammattitutkinto, aikaisempi opistoasteen tutkinto, siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinto tai vastaava. Lisäksi arvostamme alan tehtävien ja työn ohjaamisen monipuolista työkokemusta useamman vuoden ajalta, siivoustyön mitoitusohjelman tuntemusta ja hyviä atk-perustaitoja.

Palveluohjaaja haluaa kehittää siivousalaa innokkaalla ja myönteisellä asenteella. Työssä tarvitaan hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta ja vastuunkantokykyä. Työ edellyttää oman auton käyttöä ja hyvää suomen kielen taitoa.

Palkkaus ja työehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset on jätettävä viimeistään 18.12.2022 klo 15.00 ansioluetteloineen sähköisesti www.kuntarekry.fi. Haastattelut alkavat vkolla 51. Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen