Palvelukeskushuoltajan sijaisuus, Nurmon alue

Teponkartanon palvelukeskuksessa ja Onnelan ryhmäkodissa Nurmon alueella on tarjolla palvelukeskushuoltajan opintovapaan sijaisuus 24.8. – 20.12.2020. Sijaisuus mahdollisesti jatkuu tammikuulta 2021 – syksylle 2022.

Palvelukeskushuoltajan työnkuvaan sisältyy siivoustyötä, ruokapalveluun liittyviä tehtäviä ja avustavaa ikäihmisten hoitotyötä. Henkilön työvuorot sijoittuvat kahteen sijainniltaan vierekkäiseen vanhusten palveluasumisyksikköön.

Hyvän ammattitaidon lisäksi odotamme hakijoilta joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyötaitoja ja myönteistä asennetta ikäihmisiä kohtaan.

Edellytyksenä on alan työkokemus ja/tai soveltuva koulutus (esimerkiksi laitoshuoltajan ammattitutkinto), mutta tärkeintä on oikea asenne, kiinnostus ja motivaatio työntekoa kohtaan. Voimassaoleva hygieniapassi katsotaan eduksi.
Edellytämme Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Sijaisuuteen haetaan ensisijaisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Olemme yhteydessä kaikkiin sopiviin hakijoihin ja perehdytämme sijaisen yksikköön.
Haku on jatkuva 9.8.2020 saakka ja sijainen valitaan hakuajan puitteissa heti, kun sopiva henkilö sijaisuuteen löytyy.

Katso Kuntarekryssä Takaisin työpaikkalistaukseen