Osastonhoitajan virka, Teponkartano

Seinäjoen kaupungin ikäihmisten palvelujen tulosalueella on haettavana osastonhoitajan virka. Viran alkusijoituspaikkana on Teponkartanon palvelukeskus Nurmon alueella. Teponkartanolla on 30 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa ja vakituista henkilöstöä vastuualueella on 24.

Haemme joukkoomme myönteisen vanhuskäsityksen omaavaa, laaja-alaisesta osaamisesta ja ikäihmisten palveluiden kehittämisestä kiinnostunutta ammattilaista. Työ vaatii henkilöstöhallinnon taitoja, hyvää johtamisosaamista, vuorovaikutustaitoja sekä taloudenhallinnan osaamista. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä itseään kehittävän työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on geronomi (amk) -tutkinto tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai sitä vastaava aikaisempi rekisteröinti ja sairaanhoitajan tutkinto. Hakijalta edellytetään kokemusta esimiestyöstä. Tehtävän hoidossa eduksi katsotaan alan tuntemus sekä riittävä johtamistaito.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä työnantajalle todistus terveydentilasta sekä huumausainetestistä. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja ajalla 1.1. – 31.12.2022 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Työ alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy SOTE-TES:n mukaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen