Nuorisopalveluiden kesätyöt 2021

Seinäjoen kaupungin kesän 2021 kesätyöpaikat nuorisopalveluissa on haettavana 8.2.-7.3.2021 välisenä aikana osoitteessa www.kuntarekry.fi. Rekisteröidy ohjelmaan ja jätä hakemuksesi sähköisesti.

Kesätöihin valitaan ensisijaisesti Seinäjokisia ja työn alkaessa paikasta riippuen 15 tai 18 vuotta täyttäneitä nuoria. Osaan paikoista voi päästä myös yli 24-vuotiaat.

Hakemukset kuntarekryn (338547) kautta 7.3.2021 klo 23:59 mennessä.

Nuorisopalveluiden kesätyötehtävät:
15-17 -vuotiaille suunnattu kesätyöpaikka:

Ohjaaja Fiilis- ja liikennepuistoon
2 viikkoa, kesä-elokuun aikana. Tässä pienoismaailmassa opetellaan kaupunkikäyttäytymistä liikenteessä, pidetään polkuautokouluja ja järjestetään ohjattuja leikkihetkiä. Odotamme valituilta innostunutta palveluasennetta, aktiivisuutta sekä rohkeutta ja iloista ilmettä. Ohjaajat työskentelevät molemmissa puistoissa. Työ on toiminnallista ja vaatii positiivista asennetta sekä säänkestävyyttä. (338547)

18-24 -vuotiaille suunnatut työpaikat:
Osaan paikoista voi päästä myös yli 24-vuotiaat.

Ohjaaja Fiilis- ja liikennepuistoon
5 viikkoa, kesä-elokuun aikana. Tässä pienoismaailmassa opetellaan kaupunkikäyttäytymistä liikenteessä, pidetään polkuautokouluja ja järjestetään ohjattuja leikkihetkiä. Odotamme valituilta innostunutta palveluasennetta, aktiivisuutta sekä rohkeutta ja iloista ilmettä. Ohjaajat työskentelevät molemmissa puistoissa. Työ on toiminnallista ja vaatii positiivista asennetta sekä säänkestävyyttä. (338547)

Ohjaaja skeittihallille
5 viikkoa, osa-aikatyö, kesä-elokuun aikana. Työtehtäviin kuuluu mm. kassatyöskentelyä, avustaminen hallin siivous- ja kunnostustehtävissä. Skeittihalli tarjoaa eri-ikäisille ja -tasoisille harrastajille vaihtoehtoisia liikuntamahdollisuuksia kuten skeittaaminen, BMX-pyöräily ja skoottaus. Skeittihallin ohjaajalle lajien tuntemus ei välttämätöntä. Arvostamme myönteistä ja kannustavaa kasvatuksellista ja vastuullista työotetta. Eduksi lasketaan kiinnostus nuorten kanssa toimimiseen. (338547)

Leiriohjaaja
Eripituisia jaksoja kesä-heinäkuulla Kesäsiirtolassa Kuorasjärven rannalla. Vietä kesä leiriohjaajana Kessulan leirikeskuksessa. Leiriohjaajana kartutat ryhmänjohtajataitojasi ja saat jakaa osaamistasi lapsille. Pääset myös hyödyntämään mielikuvitustasi ja kehittelemään mitä erilaisempia aktiviteetteja hienossa ympäristössä. Tämä on mahdollisuutesi viettää aktiivinen, ikimuistoinen kesä! Tee joukosta erottuva hakemus ja kerro, miksi juuri sinä olisit oikea valinta leiriohjaajaksi. Kessulan viime kesien meininkejä voit fiilistellä etukäteen Instagramissa ja Facebookissa @Seinäjoen Kesäsiirtola. (338547)

Keittiöhenkilökuntaa kaupungin kesäsiirtolaan
ajalle 31.5.-15.8.2021. Haussa kaksi keittiöalan ammattilaista tai alan opiskelijaa. Kesäsiirtolassa ateriat valmistetaan itse alusta asti viidesti päivässä (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala). Ruokailijoita on noin 50-80. Tehtäviin valittujen tulee toimittaa työnantajalle elintarviketyöntekijän terveystodistus, jossa todetaan henkilön soveltuvuus keittiötyöhön sekä tiedot hygieniaosaamisesta esim. hygieniapassilla sekä salmonellatodistuksella. (338547)

Katso Kuntarekryssä Takaisin työpaikkalistaukseen