Nuoriso-ohjaaja

Seinäjoen kaupungin nuorisopalvelut hakee

nuoriso-ohjaajaa

vakituiseen työsuhteeseen. Nuoriso-ohjaajan tehtäviin kuuluu nuorisotilatyö: toiminnan suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen yhdessä tilan muiden ohjaajien ja nuorten kanssa, kouluyhteistyö, retket, tapahtumat, leiritoiminta ja yhteistyöverkostossa toimiminen.

Tarjoamme haastavaa ja monipuolista työtä, jossa sinulla on työyhteisö tukenasi. Edellytämme oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, ohjaustaitoja, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta työajoissa. Nuoriso-ohjaajan työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä ja tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Eduksi katsotaan kokemus nuorten kanssa tehtävästä työstä ja nuorten kohtaamisen taito, joka näkyy läsnäolossasi.

Nuoriso-ohjaajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on vähintään nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Työsuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen