Liikuntapalveluiden kesätyöt 2021

Seinäjoen kaupungin nuorten kesän 2021 kesätyöpaikat liikuntapalveluissa on haettavana 8.2.-7.3.2021 välisenä aikana osoitteessa www.kuntarekry.fi. Rekisteröidy ohjelmaan ja jätä hakemuksesi sähköisesti.

Kesätöihin valitaan ensisijaisesti Seinäjokisia ja työn alkaessa paikasta riippuen 15 tai 18 vuotta täyttäneitä nuoria. Osaan paikoista voi päästä myös yli 24-vuotiaat. Työn kesto vaihtelee paikasta riippuen kahdesta viikosta kymmeneen viikkoon.

Voit tulla valituksi vain yhteen paikkaan, joten ilmoita hakulomaketta täyttäessäsi ensisijainen hakutoiveesi.

LIIKUNTAPALVELUIDEN KESÄTYÖTEHTÄVÄT

Uimakouluavustaja (15-17 vuotiaat)
2 viikkoa, alku- ja loppukesä. Uimakouluavustajat toimivat uimaopettajan apulaisina, huolehtivat uimakoululaisista Urheilutalon yläaulasta allastiloihin ja takaisin. Auttavat lapsia pukeutumisessa, suihkutiloissa ja altaalla.

Liikuntapaikkojen kunnossapito- ja hoitotyöt (18 vuotta täyttäneet)
5-10 viikkoa, alku- ja loppukesä. Kantakaupunki, Nurmo, Peräseinäjoki ja Ylistaro. Kentät ja ulkoliikunta-alueet, mahdollisesti kaksivuorotyö, vaaditaan vähintään B-ajokortti. Valitulta edellytämme säänkestävyyttä, kykyä työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä, reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja erilaisiin työtehtäviin.

Rantavalvoja (18 vuotta täyttäneet)
4-5 viikkoa, alku- ja loppukesä. Kyrkösjärvi, Sahalampi, Tanelinranta ja Kalajärvi (Peräseinäjoki). Rantavalvojan tehtäviin kuuluu valvoa rannalla turvallisuutta ja järjestystä sekä yleistä siisteyttä. Vaaditaan rantavalvojan pätevyys tai vähintään testiuinnin läpäiseminen. Tutustu ennen hakemista testiuinnin vaatimuksiin, jotka löydät Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton sivuilta (www.suh.fi). Työhön järjestetään perehdyttämiskoulutus. Valitulta edellytämme suomen kielen taitoa, säänkestävyyttä, reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta, innostunutta palveluasennetta, aktiivisuutta, rohkeutta sekä vastuullisuutta.

Katso Kuntarekryssä Takaisin työpaikkalistaukseen