Liikunnanohjaaja

Seinäjoen kaupungin liikuntapalvelut hakee osaavaan joukkoonsa

LIIKUNNANOHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen 1.1.2024 alkaen.

Työnkuva koostuu; Kunto- ja terveysliikunnan ohjaamisesta pääosin aikuisväestölle ja ikäihmisille.
Liikuntatapahtumien, -kampanjoiden sekä kuntotestauspäivien suunnittelusta ja toteutuksesta vastaat yhdessä muun liikunnanohjaustiimin kanssa.
Työpäivä koostuu erilaisten ryhmien ohjaamisesta, tuntisuunnittelusta ja liikunnanohjausyksikön uusien toimintojen kehittelystä.

Haemme osaavaa verkostoitujaa, asiakaspalveluhenkistä ja oma-aloitteista henkilöä, jolla on halu kehittää toimintaa sekä hyödyntää kaupunkimme monipuolisia liikuntaolosuhteita ohjaustunneillaan.

Oman auton käyttö on välttämätöntä työn hoidon kannalta, sillä työtehtäviä tulee olemaan koko kaupungin alueella. Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta ohjauskaudella syyskuusta toukokuuhun, ohjauksia saattaa olla noin yhtenä iltana viikossa.

Arvostamme monipuolista ohjauskokemusta liikuntaryhmien parissa sekä itsenäistä ja idearikasta työotetta.
Eduksi luetaan työkokemus ikäihmisten liikunnanohjaamisesta ja/tai soveltavan liikunnan ryhmistä. Eduksi katsomme myös uimaopettajan ja/tai vauvauinnin ohjaajakoulutuksia ja työkokemusta niistä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on liikunnanohjauksen perustutkinto (liikuntaneuvoja).

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Liikunnanohjaajan peruspalkka on 2475,77€ /kk.
Tehtävän täytössä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä rikosrekisteriote ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen