Leikkikenttäohjaaja

Nuorten kesätyöpaikat leikkikenttätoiminnassa Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatuksessa ovat haettavissa 5.2 – 3.3.2024 välisenä aikana.

Leikkikenttäohjaajien kesätyöpaikat leikkikenttätoiminnassa Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatuksessa ovat haettavissa 5.2 – 3.3.2024 välisenä aikana.

Leikkikentille työllistetään n. 35 nuorta, jotka ovat pääsääntöisesti 18 vuotta täyttäneitä alan opiskelijoita. Jokaiselle kentälle palkataan yksi vastaava ohjaaja, joka toimii yhteys- ja vastuuhenkilönä omalla kentällään. Vastaavan ohjaajan työaika on 9.30-15.30, muilla ohjaajilla työaika on klo 10-15.

Leikkikentät toimivat ajalla 3-20.6.2024.
Kenttiä on yhteensä 8 ympäri Seinäjokea, myös Peräseinäjoella, Ylistarossa ja Nurmossa.

Työtehtäviin kuuluu toiminnan suunnittelua ja toteuttamista 4-10-vuotiaille lapsille, mm. palloilua, pelejä, taiteilua, draamaa, seikkailua, satuja ja kilpailuja. Työssään kaikki ohjaajat ovat vastuussa lasten hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Työntekijöiltä edellytetään aktiivisuutta ja vastuullisuutta.
Hakijalle plussaa alan opiskelun lisäksi tuo kokemus lasten ohjaamisesta esim. erilaisissa kerhoissa ja muu kokemus lasten kanssa työskentelystä sekä oma aktiivisuus harrastuksissa.

Leikkikenttäohjaaja
Osa-aikatyö noin 5h/vrk, 18-vuotta täyttäneille alan opiskelijoille. Voidaan tarvittaessa ottaa myös muutamia alle 18-vuotiaita opiskelijoita. Työtehtäviin kuuluu toiminnan suunnittelua ja toteuttamista.
4-10-vuotiaille lapsille. Työssään kaikki ohjaajat ovat vastuussa lasten hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Työntekijöiltä edellytetään aktiivisuutta ja vastuullisuutta.

Vastaava leikkikenttäohjaaja (8)

Osa-aikatyö noin 6h/vrk, 18-vuotta täyttäneille alan opiskelijoille. Vastaava leikkikenttäohjaaja toimii yhteyshenkilönä omalla kentällään ja hänellä on päävastuu oman kenttänsä toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta 4-10-vuotiaille lapsille. Työssään kaikki ohjaajat ovat vastuussa lasten hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Työntekijöiltä edellytetään aktiivisuutta ja vastuullisuutta.

Lisäksi haetaan yhtä kaikkien kenttien vastaavaa ohjaajaa. Tässä tehtävässä auto on välttämätön.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen