Laitoshuoltaja-museoapulainen

Seinäjoen museoihin haetaan laitoshuoltaja-museoapulaista toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Seinäjoen museot toimii alueellisena vastuumuseona Etelä-pohjanmaan alueella. Fyysisiä toimipisteitämme ovat Etelä-Pohjanmaan museo Törnävällä, Suojeluskunta- ja Lotta Svärd -museo kaupungin keskustassa ja Törnävän Piirillä sijaitseva Sairaalamuseo. Uusi kohteemme Museokeskus Tiklas avautuu kaupungin keskustassa vuoden 2024 alussa.

Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän asiantuntijaorganisaatiossamme. Laitoshuoltaja-museoapulaisen tehtäviin kuuluu siivoustyöt museon eri toimipisteissä sekä järjestely-, pakkaus- ja arkistointitöitä museon kokoelmiin liittyen. Laitoshuoltaja-museoapulainen osallistuu tarvittaessa myös museon näyttely- ja tapahtumatoimintaan sekä kiinteistönhoitotöihin museomestarin työparina.

Arvostamme tulevan työntekijän organisointikykyä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta ja yhteistyötaitoja. Hakijan eduksi luetaan laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus. Tehtävien hoidossa on hyötyä siivoustyö- ja muusta monipuolisesta työkokemuksesta. Työhön orientoitumista puolestaan edesauttavat museoalan arvostus ja alan toimintaperiaatteiden tuntemus.

Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia. Koeaika on 6 kuukautta. Toimeen valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työn aloittamista.

Toimi täytetään 21.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työaika on 38,25 h/vko. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Hakemukset Kuntarekryn kautta (www.kuntarekry.fi), työavain 407117. Liitä mukaan keskeisimmät opinto- ja työtodistukset sekä ansioluettelo. Haku alkaa 12.1.2022 klo 8 ja päättyy 30.1.2022 klo 23.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen