Laitoshuoltaja (2), Ruoka- ja siivouspalvelut

Ruoka- ja siivouspalveluille haetaan kahta laitoshuoltajaa

Tarvitsemme kaksi laitoshuoltajaa vakituiseen työsuhteeseen varahenkilöiksi eri työkohteisiin koko Seinäjoen alueella. Työ on vaihtelevaa ja kohteet vaihtuvat sijaistarpeen mukaan.

Pätevyysvaatimuksena on alan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus, katsomme eduksi aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä. Laitoshuoltajilta vaaditaan joustavuutta, yhteistyökykyä, asiakaspalvelutaitoja ja oma-aloitteisuutta. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Oman auton käyttö on välttämätön kohteesta toiseen siirryttäessä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työaikamuoto on yleistyöaika ja työ on pääsääntöisesti klo 6 – 20 välillä. Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Työ on toistaiseksi voimassa oleva.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen on jätettävä viimeistään maanantaina 8.3.2021 klo 15.00 sähköisesti www.kuntarekry.fi. Haastatteluun valittujen tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Toimeen valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua valinnasta toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Katso Kuntarekryssä Takaisin työpaikkalistaukseen