Lähihoitajia vanhusten palvelukeskuksiin

Seinäjoen kaupungin ikäihmisten palvelujen tulosalueella, ikäihmisten tehostetussa palveluasumisessa on haettavana kolme lähihoitajan tointa.
Toimien alkusijoituspaikkoina ovat Nurmon alueella Teponkartanon palvelukeskus (2 lähihoitajan tointa) ja Ylistaron alueella Västinkartanon palvelukeskus (1 lähihoitaja, varahenkilön toimi).

Tehostetun palveluasumisen hoitotyössä korostuu asukkaiden toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen. Haemme joukkoomme ikäihmisten hoitoon sitoutuneita työntekijöitä, joilla on oikea asenne. Odotamme hyvän ammattitaidon lisäksi joustavuutta, luovuutta, kykyä itsenäiseen asiakastyöhön, hyviä yhteistyötaitoja sekä halua oppia uutta. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto.
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Valittujen on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja LOVe lääkehoidon osaamista. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.
Koeaika 6 kk.

Katso Kuntarekryssä Takaisin työpaikkalistaukseen