Lähihoitajia kotihoitoon

Olisitko Sinä etsimämme reipas lähihoitaja vakituiseen tehtävään kotihoitoon?

Haemme joukkoomme 8 lähihoitajaa. Seinäjoen kotihoito on jaettu neljään alueeseen pohjoinen, itäinen, eteläinen ja kaakkoinen alue. Lisäksi kotihoidossa toimii varahenkilöstö, kotikuntoutustiimi, tukipalvelu- ja optimointikeskus sekä psykiatrinen tiimi. Haettavana olevista toimista 4 sijoittuu Pohjoiselle, 2 Kaakkoiselle ja 2 Eteläiselle alueelle. Kerrothan hakemuksessa haetko tietylle alueelle.

Lähihoitajana osallistut asiakkaiden hoito- ja hoivatyön käytännön suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Kotihoidon työ toteutetaan tiimityönä omahoitajuuden periaatteita noudattaen. Työssä korostuu asiakkaan aktivoiminen omassa arjessa toimimiseen, joten sinulla tulee olla toimintakykyä tukeva ja kuntouttava työote. Työmme on liikkuvaa, monipuolista ja vaihtelevaa eikä yksikään päivä ole samanlainen. Meillä pääset tekemään mielenkiintoista, vastuullista ja itsenäistä työtä sekä kehittämään ammattitaitoasi.

Työ kotihoidossa edellyttää vastuullista asennetta, ihmisläheistä arvomaailmaa, organisointikykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä aitoa kiinnostusta vastata asiakkaiden tarpeisiin. Arvostamme innostunutta ja rohkeaa asennetta. Toivomme sinun olevan rohkea kohtaamaan uusia tilanteita sekä omaavan hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot. Perehdytämme työntekijämme työtehtäviin ja tukenasi toimii mukavat ja ammattitaitoiset tiimit. Kotihoidossa työskennellään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä, mutta meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kaakkoisella alueella ajokortti ei ole välttämätön, mutta muilla alueilla edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttöä. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kotihoidosta tai ikäihmisten hoivasta ja huolenpidosta. Kotihoidon lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa koeaikana. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään. Tehtävään valitun on esitettävä työnantajalle todistus terveydentilasta sekä huumausainetestistä. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen