Lähihoitajia kotihoidon varahenkilöstöön

Sinä reipas lähihoitaja, tule meille työkaveriksi kotihoidon varahenkilöstöön!

Vahvistamme edelleen tiimiämme ja etsimme joukkoomme 2 uutta lähihoitajaa. Jos haluat kehittää osaamistasi, pidät muuttuvista tilanteista eikä reipas työtahti pelota, sovit hyvin joukkoomme.

Seinäjoen kotihoidossa on neljä aluetta, jotka ovat Pohjoinen, Eteläinen, Itäinen ja Kaakkoinen alue. Lisäksi koko kotihoidon alueella toimivat psykiatrinen tiimi, kotikuntoutustiimi sekä tukipalvelukeskus. Varahenkilöinä työskentelemme tarpeen mukaan kaikilla Seinäjoen alueilla korvaten äkillisiä ja lyhytaikaisia poissaoloja. Tarpeen ja tilanteen mukaan työskentely voi olla myös pidempikestoista samalla alueella. Varahenkilöstössä työskennellessä pääset tutustumaan laajasti kaikkiin kotihoidon alueisiin ja toimintoihin.

Lähihoitajana osallistut asiakkaiden hoito- ja hoivatyön käytännön toteutukseen hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Työn luonteesta johtuen meillä varahenkilöillä ei ole omia nimettyjä asiakkaita eikä näin ollen omahoitajuuteen liittyviä kirjallisia tehtäviä. Työssä korostuu asiakkaan aktivoiminen omassa arjessa toimimiseen, joten sinulla tulee olla toimintakykyä kannustavasti tukeva ja kuntouttava työote.

Työmme on itsenäistä, liikkuvaa ja vaihtelevaa. Jokainen työvuoro on erilainen ja työ on monipuolista. Tiimimme on innostunut, rento ja mukava, joten meistä saat hyvät työkaverit. Odotamme sinulta vastuullista asennetta, organisointikykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä aitoa kiinnostusta vastata asiakkaiden tarpeisiin. Arvostamme innostunutta ja rohkeaa asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja työelämätaitoja. Perehdytämme työntekijämme työtehtäviin.

Työskentelemme kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä, mutta meillä pääset vaikuttamaan työvuoroihisi. Työaika on jaksotyö, vuorotyöluonteinen.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kotihoidosta tai ikäihmisten hoivasta ja huolenpidosta, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Reipas ja positiivinen asenne ratkaisee! Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään.

Tehtävään valitun on esitettävä työnantajalle hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä huumausainetestistä. Kotihoidon lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa koeajalla. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Noudatamme neljän kuukauden koeaikaa.
Tiimimme toivottaa sinut tervetulleeksi joukkoon!

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen