Lähihoitajia kotihoidon sijaisuuksiin

Seinäjoen kotihoito on jaettu neljään alueeseen pohjoinen, itäinen, eteläinen ja kaakkoinen. Lisäksi kotihoidossa toimii varahenkilöstö, kotikuntoutustiimi, tukipalvelut ja psykiatrinen tiimi.

Haemme nyt lähihoitajia eripituisiin sijaisuuksiin kotihoidon alueille. Työsuhteen kesto vaihtelee alueittain.

Tällä hetkellä avoimena olevat sijaisuudet:

Eteläisellä alueella kolme lähihoitajan sijaisuutta ajalla 1.5-31.12.2021 ja yksi lähihoitajan sijaisuus ajalla 1.5.2021-18.2.2022,
Itäisellä alueella lähihoitajan sijaisuudet ajalla 1.5.2021-30.9.2022 ja 1.8.2021-31.5.2022,
Kaakkoisella alueella lähihoitajan sijaisuudet ajalla 1.4-31.8.2021, 1.4-5.9.2021 ja 12.4-19.9.2021. Lisäksi osa-aikatyötä (60 %) tarjolla ajalla 12.4-30.6.2021.

Mahdollisuus aloittaa myös sopimuksen mukaan.

Lähihoitajana osallistut asiakkaiden hoito- ja hoivatyön käytännön suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Kotihoidon työ toteutetaan tiimityönä omahoitajuuden periaatteita noudattaen. Työssä korostuu asiakkaan aktivoiminen omassa arjessa toimimiseen, joten sinulla tulee olla toimintakykyä tukeva ja kuntouttava työote.

Työ kotihoidossa on liikkuvaa, vaihtelevaa ja edellyttää vastuullista asennetta, ihmisläheistä arvomaailmaa, organisointikykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä aitoa kiinnostusta vastata asiakkaiden tarpeisiin. Jos haluat kehittää osaamistasi, pidät muuttuvista tilanteista eikä reipas työtahti pelota, sovit hyvin joukkoomme. Perehdytämme työntekijämme työtehtäviin.

Kotihoidossa työskennellään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä, mutta meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi. Työaika on jaksotyö, vuorotyöluonteinen.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitajan) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme myös valmistuvat ja loppuvaiheen opiskelijat.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kotihoidosta tai ikäihmisten hoivasta ja huolenpidosta. Kotihoidon lääkeluvat tulee suorittaa koeajalla.

Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Koeaika on puolet työsopimuksen kestosta, maksimissaan 4 kuukautta.

Haastatteluja ja valintoja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa. Mainitsethan hakemuksessa minkä alueen sijaisuudesta olet kiinnostunut.

Tervetuloa joukkoomme!

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen