Lähihoitajia kotihoidon sijaisuuksiin/keikkatyöhön

Sinä reipas lähihoitaja, tule tekemään kanssamme monipuolista ja vaihtelevaa työtä Seinäjoen kotihoitoon. Etsimme joukkoomme lähihoitajia tai loppuvaiheen opiskelijoita sijaisuuksiin sekä keikkatyöhön kotihoidon eri alueille.

Seinäjoen kotihoidossa on neljä aluetta, jotka ovat Pohjoinen, Eteläinen, Itäinen ja Kaakkoinen alue sekä koko kotihoidon alueella toimivat varahenkilöstö, psykiatrinen tiimi, kotikuntoutustiimi ja tukipalvelukeskus.

Lähihoitajana osallistut asiakkaiden hoito- ja hoivatyön käytännön toteutukseen hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Työssä korostuu asiakkaan aktivoiminen omassa arjessa toimimiseen, joten sinulla tulee olla toimintakykyä kannustavasti tukeva ja kuntouttava työote. Meillä pääset tekemään mielenkiintoista, vastuullista ja itsenäistä työtä sekä kehittämään ammattitaitoasi. Itsenäisestä työstä huolimatta et kuitenkaan koskaan ole yksin, vaan tukenasi on alueiden moniammatilliset tiimit ja autamme toinen toisiamme. Lisäksi huolehdimme hyvästä perehdytyksestä myös sijaisille ja keikkalaisille.

Työ kotihoidossa on liikkuvaa ja vaihtelevaa ja edellyttää vastuullista asennetta, ihmisläheistä arvomaailmaa ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä aitoa kiinnostusta vastata asiakkaiden tarpeisiin. Toivomme sinun olevan rohkea kohtaamaan uusia tilanteita sekä omaavan hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot. Kotihoidossa työskennellään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä.

Ajokortti ja oman ajoneuvon käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämätön. Osalla kotihoidon alueista liikkuminen on mahdollista myös polkupyörällä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävässä edellytetään voimassaolevaa kotihoidon lääkelupaa tai sen suorittamista. Ajalla 1.2-31.12.2022 edellytämme tartuntalain (1227/2016) 48a §:n mukaista rokotussuojaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Haku on jatkuva 31.12.2022 saakka ja sijaisia sekä keikkalaisia valitaan hakuajan puitteissa koko ajan, kun sopivia henkilöitä löytyy. Työsuhteen aloitus ja kesto ovat sovittavissa.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitajan) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Valmiilta hoitajilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme myös valmistuvat ja loppuvaiheen opiskelijat. Voit myös tiedustella oppisopimusmahdollisuutta.

Aiempi kokemus kotihoidon työstä ei ole välttämätöntä. Toivotamme sinut tervetulleeksi rohkeasti kokeilemaan työtä kotihoidossa! Reipas ja positiivinen asenne ratkaisee!

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen