Lähihoitajia kotihoidon pohjoiselle alueelle

Tule tekemään kanssamme vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä ikäihmisten parissa! Meillä kotihoidon Pohjoisella alueella on tilaa kolmelle uudelle työkaverille vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla jo kokenut konkari tai tuleva kotihoidon ammattilainen. Meillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi ja tukenasi toimii alueemme mukava ja ammattitaitoinen tiimi.

Seinäjoen kotihoito on jaettu neljään alueeseen pohjoinen, itäinen, eteläinen ja kaakkoinen alue. Lisäksi kotihoidossa toimii varahenkilöstö, kotikuntoutustiimi, tukipalvelut ja psykiatrinen tiimi. Pohjoinen alue rajautuu maantieteellisesti Joupista Ylistaroon. Alueella pääset kokemaan hyvin kotihoidon moninaisuuden, kaupungin vilinästä maaseudun rauhaan. Tavanomaisen kotihoitotyön lisäksi alueellamme on senioriasumisyksikkö Ylistupa. Ylistuvalla asutaan senioriasunnoissa tuetusti ja yhteisöllisesti. Asiakkaat asuvat omissa vuokra-asunnoissa ja lisäksi talossa on yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat.

Lähihoitajana työpäiväsi kotihoidossa koostuu monipuolisista työtehtävistä, perushoivan lisäksi esimerkiksi haavanhoidoista, lääkehoidosta ja toimintakyvyn arvioinnista. Jokaisella asiakkaalla on yksilöllinen avun tarve, johon kotihoito vastaa sovitun suunnitelman mukaisesti kuntouttavalla työotteella. Työ toteutetaan tiimityönä omahoitajuuden periaatteita noudattaen. Työmme on liikkuvaa, monipuolista ja vaihtelevaa eikä yksikään päivä ole samanlainen. Meillä pääset tekemään mielenkiintoista, vastuullista ja itsenäistä työtä sekä kehittämään ammattitaitoasi.

Toivomme sinun olevan rohkea kohtaamaan uusia tilanteita sekä omaavan hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot. Työ edellyttää hyvää organisointikykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa. Kotihoito vastaa asiakkaiden avun tarpeisiin vuoden jokaisena päivänä ja työskentelemme kahdessa vuorossa. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Tehtävä edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. Käytössämme on myös työautoja. Kotihoidon lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään ja tiimiin. Tehtävään valitun on esitettävä työnantajalle todistus terveydentilasta sekä huumausainetestistä. Edellytämme tartuntalain (1227/2016) 48a §:n mukaista rokotussuojaa ajalla 1.2-31.12.2022. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa joukkoomme!

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen