Lähihoitajia kotihoidon Pohjoiselle alueelle

Tule tekemään kanssamme monipuolista ja vaihtelevaa työtä Seinäjoen kotihoitoon.

Haemme reippaita lähihoitajia määräaikaisiin sijaisuuksiin kotihoidon Pohjoiselle alueelle. Meillä on avoinna lähihoitajan sijaisuudet ajalle 10.5-17.10.2021, 16.6.-17.10.2021 ja 10.5-31.12.2021. Työnaloitus on myös sovittavissa.

Seinäjoen kotihoito on jaettu neljään alueeseen pohjoinen, itäinen, eteläinen ja kaakkoinen. Lisäksi kotihoidossa toimii varahenkilöstö, kotikuntoutustiimi, tukipalvelut ja psykiatrinen tiimi. Pohjoinen alue rajautuu maantieteellisesti Joupista Ylistaroon. Alueella toimii neljä eri tiimiä.

Lähihoitajana osallistut asiakkaiden hoito- ja hoivatyön käytännön suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. Kotihoidon työ toteutetaan tiimityönä omahoitajuuden periaatteita noudattaen. Työssä korostuu asiakkaan aktivoiminen omassa arjessa toimimiseen, joten sinulla tulee olla toimintakykyä tukeva ja kuntouttava työote.

Työ kotihoidossa on liikkuvaa ja vaihtelevaa. Meillä pääset tekemään vastuullista ja itsenäistä työtä sekä kehittämään ammattitaitoasi. Jokainen työvuoro on erilainen ja työ on monipuolista. Odotamme sinulta vastuullista asennetta, organisointikykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä aitoa kiinnostusta vastata asiakkaiden tarpeisiin. Arvostamme innostunutta ja rohkeaa asennetta sekä hyviä yhteistyö- ja työelämätaitoja. Perehdytämme työntekijämme työtehtäviin ja tukenasi toimii alueen moniammatillinen tiimi.

Kotihoidossa työskennellään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä, mutta meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi. Työaika on jaksotyö, vuorotyöluonteinen.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitajan) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme myös valmistuvat ja loppuvaiheen opiskelijat.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kotihoidosta tai ikäihmisten hoivasta ja huolenpidosta. Sinun tulee suorittaa LOVe-lääkeluvat sijaisuuden alkaessa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa joukkoomme!

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen