Lähihoitajia kotihoidon Kaakkoiselle alueelle

Olisitko Sinä etsimämme reipas hoitaja kotihoitoon? Kaipaamme tiimiimme määräaikaisiin tehtäviin kahta lähihoitajaa kotihoidon Kaakkoiselle alueelle. Tällä hetkellä avoimena sijaisuudet ajalle 18.10.2021-30.4.2022 ja 26.11.2021-7.10.2022. Mahdollisuus aloittaa myös sopimuksen mukaan.

Seinäjoen kotihoidossa on neljä aluetta, jotka ovat Pohjoinen, Eteläinen, Itäinen ja Kaakkoinen alue sekä koko kotihoidon alueella toimivat varahenkilöstö, psykiatrinen tiimi, kotikuntoutustiimi ja tukipalvelukeskus. Maantieteellisesti Kaakkoinen alue rajautuu Upasta Kasperiin. Meidän alueella ajokortti ja auto eivät ole välttämättömiä, liikkuminen onnistuu myös polkupyörällä.

Lähihoitajana osallistut asiakkaiden hoito- ja hoivatyön käytännön toteutukseen hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti. Työssä korostuu asiakkaan aktivoiminen omassa arjessa toimimiseen, joten sinulla tulee olla toimintakykyä kannustavasti tukeva ja kuntouttava työote. Työmme on liikkuvaa, monipuolista ja vaihtelevaa eikä yksikään päivä ole samanlainen. Meillä pääset tekemään mielenkiintoista, vastuullista ja itsenäistä työtä sekä kehittämään ammattitaitoasi.

Työskentely kotihoidossa edellyttää vastuullista asennetta, ihmisläheistä arvomaailmaa ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä aitoa kiinnostusta vastata asiakkaiden tarpeisiin. Toivomme sinun olevan rohkea kohtaamaan uusia tilanteita sekä omaavan hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot. Perehdytämme työntekijämme työtehtäviin ja tukenasi toimii alueemme mukava ja ammattitaitoinen tiimi. Kotihoidossa työskennellään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä, mutta meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi.

Kelpoisuusehtona hoitajan tehtäviin on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (kuten lähihoitajan) tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Huomioimme myös valmistuvat ja loppuvaiheen opiskelijat. Voit myös tiedustella mahdollisuutta oppisopimukseen mikäli opintosi ovat loppusuoralla.
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Kotihoidon lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa viimeistään työsuhteen alkaessa. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!

Katso Kuntarekryssä Avautuu uuteen välilehteen Takaisin työpaikkalistaukseen